Page 1 of 1

Baron Aquanis is not in LoS

Posted: 15 Aug 2013 00:34
by Crysicle
Bug:
When Baron Aquanis spawns after Fathom Core is looted, players cannot aggro him without using and AoE spell. A better placement of the npc is needed.

Also, is this a server-side scripter npc? There seems to be an open issue on TC regarding this bug.

Baron Aquanis - http://www.wowhead.com/npc=12876
Bug report - https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues/3118

Re: Baron Aquanis is not in LoS

Posted: 15 Aug 2013 02:21
by Doctor_J
Ok this should be resolved after next restart as even though when I originally fixed this there was no los issue there, anyway have changed spawn position so spawns a little outside where stone is as appears its stone which was causing los issue even though as player you cant see it when looted,

Have actually just converted his script from eai to sai as I did not touch npc originally I only scripted the fathom stone.

Re: Baron Aquanis is not in LoS

Posted: 15 Aug 2013 14:40
by Crysicle
Thank you.